Zink- en platdakwerk

Ook voor zink-, koper- en platdakwerk draaien wij onze hand niet om, wij hebben er zelfs experts voor rondlopen!

Zinkwerk

Dakbedekking

Zink en koper bewerken tot verfraaiingen aan uw woning of pand, bijvoorbeeld voor hemelwaterafvoer. De term loodgieter komt naar onze smaak hier nog het meest tot zijn recht. Echt loodgieten gebeurt immers niet meer, maar destijds maakte men als loodgieter iets van lood. Onze zink- en koperspecialisten zijn graag buiten aan het werk, en gaan op in hun meesterwerk. Een koperen of zinken dakgoot, in eigen huis gezet, en vakkundig gemonteerd. Met een fraaie hemelwaterafvoer, rond of vierkant, zorgen wij voor een correct en waterdicht regenwaterafvoersysteem.

Platdakwerk

Dakwerk, platte of flauw hellende daken voorzien van dakbedekking, ook dat zit nog in de genen van de loodgieter! Vroeger werd een dak nog gegoten aangebracht. Tegenwoordig maken wij bitumen daken met verschillende soorten afwerking en kleuren, aangebracht middels de brandmethode. Ook maken we kunststof daken van EPDM of PVC. Zo kunnen wij een dak geheel afwerking incl. isolatie als warmdakconstructie, en de randafwerking met zink of aluminium afwerken. EPDM is duurzaam en heeft een lange levensduur, zie ook www.resitrix.be

Zoekt u een dakdekker?

Zoekt u een dakdekker voor dakgootbekledingen, dakbekleding, dakbedekking, felsen, roeven, EPDM, APP, zinkwerk of koperwerk? Dan bent u bij totaal installateur Brouwer Tuk van het juiste adres. Vraag direct online een gratis offerte aan.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen