Service & Onderhoud

Jaarlijks gebeuren er veel ongevallen met gas- en elektrische installaties. Veel van deze ongelukken hadden voorkomen kunnen worden. Een betrouwbare, veilige gasinstallatie als voorbeeld nemende.......een wel zo prettige gedachte, maar niet altijd zo vanzelfsprekend! Heeft u een open toestel ? Dat wil zeggen: de voor verbranding benodigde verbrandingslucht betrekt het toestel uit de ruimte? Denkt u dan aan ventilatie!!

Woning inspecteren

Wilt u uw woning door ons laten inspecteren voor wat betreft uw elektrische- en gas installatie? U kunt bij ons terecht. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak met ons maken, dan kan dat tijdens kantoortijden van 8:00-17:00u.

Erkende gasinstallateur

Als erkende gasinstallateur bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor service en onderhoud aan uw gastoestellen. Onze vakbekwame en betrouwbare monteurs werken met gekalibreerde meetapparatuur, voor een juiste meting. Dit voor zowel de gasinstallatie op zichzelf als het gastoestel.
 
Redenen om te kiezen voor jaarlijks onderhoud:
Veiligheid
Jaarlijks onderhoud verhoogt de brandveiligheid van uw installatie. De brandweer raad dan ook aan om uw centrale verwarming jaarlijks te laten controleren door een ervaren CV monteur. Daarnaast wordt bij veel brandverzekeringen geëist dat het CV-toestel jaarlijks wordt geïnspecteerd en regelmatig wordt onderhouden.
 
Verminderde kans op storingen
Bij jaarlijks onderhoud kunnen problemen op tijd worden opgelost en kleine defecten worden gerepareerd voordat deze voor een storing zorgen. Hiermee voorkomt u dat uw verwarming op een onverwacht en ongunstig moment uitvalt.
 
Voorkomen van hoge reparatiekosten
Door het jaarlijks onderhoud blijft uw installatie langer in een goede staat en zullen onderdelen langer meegaan. Ook kunnen kleine problemen tijdig worden opgelost voordat deze meer schade aan uw installatie veroorzaken. Hierdoor bespaart u dure vervangingen. Defecten kunnen tijdens een onderhoudsbeurt worden opgelost. Hiermee spaart u voorrijkosten en arbeidsloon dat u zou moeten betalen als u een monteur laat komen bij een storing. Vraag direct een gratis offerte aan of maak een vrijblijvende afspraak
 
Langere levensduur van uw installatie
Moderne CV-ketels dag en nacht in de weer zijn om u te voorzien van warmte en warm water. Net zoals uw auto is het geen overbodige luxe om deze ieder jaar te laten controleren en waar nodig preventief te onderhouden. Bij jaarlijks onderhoud blijft uw CV of warm water installatie langer in een goede staat en zal deze een langere levensduur hebben. Zo stelt u de aanschaf van een nieuwe, dure CV-ketel, combi-ketel, geiser of boiler uit.
 
Hoger rendement
Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw installatie optimaal ingesteld. Dit verhoogt het rendement van uw CV-ketel. HR-ketels kunnen alleen hun hoge rendement halen als deze optimaal zijn ingesteld. Het juist instellen kan een rendementsverhoging van wel 25% of meer opleveren!
Periodiek onderhoud aan uw gastoestel uitvoeren houdt uw toestel in optimale conditie. Bovendien kunnen dan evt. gebreken voortijdig worden opgelost.

Storing?

Heeft u een dringende storing die u graag met spoed opgelost wil hebben, bel dan altijd 0521-512983, buiten kantoortijden wordt u naar een expert door verwezen. (06-nummer)

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen