Elektrotechniek

Veiligheid gaat voor alles. Dit geldt met name als het gaat om de aanleg van elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap wordt een elektra-installatie in uw woning aangelegd, waarbij kwaliteit en veiligheid als enige criteria gelden. Daarom leggen wij ook elke installatie aan volgens de normen van de NEN 1010.

Goede installaties vallen ook niet op; ze doen gewoon hun werk jaar in jaar. Om niet voor onaangename verrassingen te komen staan, adviseren wij om aanpassingen en uitbreidingen door een erkend installateur te laten uitvoeren.

Elektrische installatie

Totaal Installateur Brouwer verzorgt de aanleg van installaties in uw woning. Dit kan de realisatie zijn van een uitgebreide elektrische installatie in een woning. Maar ook voor een uitbreiding van een extra wandcontactdoos of een extra groep voor bijvoorbeeld een wasdroger bent u bij Totaal Installateur Brouwer aan het juiste adres. Of het gaat om een grote of kleine installatie, centraal staan de veiligheid en de wensen van de klant.

Elektricien nodig?

Wij werken samen met de merken Busch Jaeger, Gira, ABB, Eaton, Moeller en Halyester. Vraag direct een offerte aan voor een ervaren elektricien voor het installeren van uw verlichting, stopcontacten en meer.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen