Huren & Leasen

Totaal Installateur Brouwer is lid van GasNed. GasNed is een ijzersterk samenwerkingsverband van meer dan 200 installatiebedrijven in geheel Nederland. Deze samenwerking geeft ons de mogelijkheid, om ons vakmanschap, kennis en lokale nabijheid te combineren met het aanbod van een breed pakket aan dienstverlening zoals slimme service-abonnementen, goed doordachte financieringsvormen (koop, huur en lease van apparatuur).

Wij als specialist op het gebied van verwarming, warm water en airconditioning doen dit alles tegen een uiterst scherpe prijsstelling! Wij bieden u een aantal unieke en voordelige mogelijkheden om uw nieuwe CV-, combiketel of warmwatertoestel te leasen of te huren.

Leasen in het kort

Bij lease 'koopt' u in een tijdsbestek van 3 of 5 jaar een toestel van uw GasNed-installateur. U betaalt maandelijks een vast, laag bedrag. Service en onderhoud zijn hierbij inbegrepen. Als zich in de leaseperiode een probleem voordoet, dan zal de GasNed-installateur dat gratis verhelpen. Na afloop van de leaseperiode is het toestel uw eigendom.

Huren in het kort

Bij huur 'leent' u voor een periode van minimaal 12 jaar een toestel van uw GasNed-Installateur. U betaalt maandelijks een vast bedrag. Uw GasNed-Installateur houdt uw toestel in een optimale conditie, want service en onderhoud zijn bij de huur inbegrepen. Het toestel wordt echter niet uw eigendom.

GasNed zekerheidsplan

Aantrekkelijke financieringsvorm tot een bedrag van maximaal € 5.000,-. Hierbij financiert u dus zowel de ketel als de installatie ervan. Bovendien kunt u bijkomende kosten meenemen in de financiering, zoals thermostaatkranen op uw radiatoren. Aflossingstermijn in 6 of 12 jaar. U sluit het zekerheidsplan altijd af in combinatie met een service abonnement naar uw keuze. Neem ook eens een kijkje op www.GasNed.nl of kom gerust eens lang in Tuk!

Vragen? 

Maak een vrijblijvende afspraak of vraag direct een gratis offerte aan. 

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen